Artikler - Bingoguiden.no
Julegaveguiden.no
Facebook - Følg oss
Julegaveguiden.no - Julegavetips
© 2014 - 2020, Julegaveguiden.no, Alle rettigheter forbeholdt Julegaveguiden.no. - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Bokklubben Nye Bøker
Gratis juletre
Hva med å gi et helt nytt kjøkken som julegave i år?
Uansett tid på året så er det noen som allerede er i gang med julegavene, og spesielt hvis man har tenkt å gi noe helt spesielt i julegave er det greit å komme i gang med planleggingen tidlig.

Det er kanskje noen som vil stusse litt på tanken om å gi et nytt kjøkken i julegave, og det er selvfølgelig viktig å se an mottakeren – det er ikke alle som vil sette pris på at du overasker med et nytt kjøkken helt på egen hånd.

Med litt planlegging kan du få på plass et nytt kjøkken på en uke i desember
Å rehabilitere og pusse opp et kjøkken er ikke noe man gjør på en helg, men med litt planlegging er det gjennomførbart å endre hele kjøkkenet i løpet av en hektisk uke i desember.

Det forutsetter god planlegging, og hvis du vil at mottakeren faktisk skal bli overasket så er det i tillegg helt nødvendig å finne på noen sorts avledningsmanøver.

Kanskje det er på tide med en litt lenger gutte- eller jentetur i desember, eller en tidlig juleferie hos svigerforeldrene?

Det er mange ting man trenger hjelp med når man pusser opp kjøkkenet, men for å få en flyvende start kan det være greit å rive så mye man kan med egeninnsats – uten å røre det elektriske eller vannet selvfølgelig.

Det som er ekstra hyggelig med å gi et kjøkken i julegave, er at kjøkkenet ofte er hjemmets midtpunkt i juletida.

Med et flunkende nytt kjøkken på plass er det enkelt å lage prikken over i-en med pene juledekorasjoner, julekaker, julelys og alt annet som kan gi god julestemning.

Det er kanskje til og med mulig å pakke inn døren inn til kjøkkenet som en gave, med en stor rød sløyfe på? Det kan godt hende at det blir den beste julegaven noensinne.